martes, 18 de mayo de 2010

Crear un bloc amb "blogger"

Un bloc és un espai personal electronic on pots penjar desde una história a una galeria de fotos, per tenir el teu propi blog només has de seguir uns sencills pasos:
(Al 'calaix d'informatica 19' explicaré com fer un bloc a "blogger" peró tingues en compte que hi ha moltes més págines webs on pots fer-te un blog, com per exemple "wordpress")

1r pas - L'unica cosa que tens que tenir abans de fer-te el teu bloc es tenir un compte electrónic amb google, pot ser desde @gmail.com o @hotmail.com... Si ja el tens has d'anar a la página web http://www.blogger.com i a dalt de tot a la dreta introdueixes el teu e-mail i la contraseña, sencill.

2n pas - Poseu-li un nom al vostre bloc, tingues en compte que aquest nom el podrás canviar més endavant, pero vigila, perque la direccio (nomdelblog.blogspot.com) no la podrás canviar mai més. Comprova la disponibilitat del nom del bloc ja que pot ser que ja esté agafat.

3r pas - Escull una de les moltes plantilles que ens ofereix blogger i un cop que l'hagis escollit (la podrás canviar quan volguis) ja tindrás el teu bloc i podrás començar a publicar.


Ja tens el teu bloc i ara el podrás modificar com volguis, canviar el fons, el tipus de lletra, afegir-hi "gadgets" (aplicacions que t'ofereix "blogger") i moltes coses més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario